Bespaar geld met dubbel glas

Waarschijnlijk zit je al een tijdje na te denken over het laten plaatsen van dubbel glas. Maar het is er nog niet van gekomen omdat het toch wel wat geld kost. Het is tijd om deze knoop door te hakken en het toch te laten doen. Dubbel glas bespaart namelijk op de middellange tot lange termijn echt een hoop euro’s op je energierekening. Dit kan zelfs oplopen tot enkele honderden euro’s per jaar. Bij bedrijven kan dit oplopen tot enkele duizenden euro’s. De investering waard.

Behaaglijker in huis

Na de overstap van enkel glas naar dubbel glas zul je merken dat het een hele verbetering is. De slechte eigenschap die enkel glas namelijk heeft is dat het kan kieren. Hierdoor kan het gaan tochten in je woning waardoor je het koud krijgt. Als gevolg zul je natuurlijk de verwarming hoger zetten waardoor de energierekening lekker zal gaan oplopen. Niet fijn dus! Dubbel glas houdt de tocht tegen en de warmte binnen. Bij het plaatsen van dubbel glas wordt er ook aangeraden om een rooster te plaatsen. Hierdoor kan het vocht goed weg zodat je geen last zult hebben van condens op de ruiten. Er zijn verschillende mogelijkheden met dubbel glas. Zo kun je kiezen uit verschillende diktes en kleuren. Het plaatsen van de ruiten kun je het best overlaten aan een glaszetter bij u in de buurt. Hij of zij zal het glas goed plaatsen in het kozijn zodat je geen last zult hebben van vocht en tocht. Hierdoor wordt het leefklimaat in je huis of op kantoor een stuk aangenamer en de rekening een stuk lager!

Glaszetter vinden

Dubbel glas laten plaatsen is een flinke investering. Omdat je je geld maar eenmalig kan uitgeven snap ik dat je het gelijk goed wilt doen.